duminică, 18 noiembrie 2012

Uite cum scapă bărbaţii de "tortura"... shopping-ului



Ce bărbat pe lumea asta nu-şi doreşte să scape de clipele interminabile petrecute pe coclauri, plimbându-se la un magazin la altul. De secundele care trec mai greu decât anii de puşcărie, petrecute în faţa rafturilor din hipermarketuri în căutarea "celei mai bune oferte". De eternele discuţii cu iubita despre: "unde era magazinul ăla unde... şi aveau şi hrană pentru căţei şi acumulatoare pentru aparatul foto" sau "de unde luăm cadou la ora asta că ne-a anunţat pe nepusă masă de petrecere"...
Doamnelor, înţelegeţi-ne şi pe noi! Bărbaţii nu au fost făcuţi pentru shopping. Structura lor genetică se dezmembrează, se efeminează şi dă rateuri în self esteem dacă ne supuneţi acestui supliciu. E mult mai simplu cu prietenul nostru de pe telefonul isteţ din buzunar... Aveţi încredere, mergem aproape, în zonă şi nu ratăm nici o ofertă... Cum?
Eh, foarte simplu: cu aplicaţia pe mobil www.InZonaTa.ro scapi de stress şi prinzi şi meciul echipei favorite. Oferta vine peste tine şi te aţâţă senzual să nu o scapi. Vii de la munci şi ai creierii prăjiţi de fel de fel de probleme pe care ştii (teoretic) că trebuia să le laşi în spate. Sună iubita: "nu uita, dragă, să iei ... că nu mai avem de nici unele". P%*?9&...!
Numa' de asta n-aveai chef... Eh, şi în clipa aia, prietenul tău din buzunar, micuţul telefon deştept îţi aprinde beculeţul cu soluţia... şi e chiar în zona ta. Nu mai trebuie să alergi bezmetic la ore târzii după fel de fel de golgozonii, marafeturi şi ijghituri. Afli ce e mai bun pentru tine direct din telefon. 5 minute şi treaba e rezolvată. Punct ochit, punct lovit.
 Dar nu e numai asta! Gândeşte-te la câte concursuri cu premii, câte oferte, reduceri şi alte mega-surprize te conectezi cu aplicaţia pentru mobil www.InZonaTa.ro. Te-ai săturat de plicurile stivă din cutia poştală cu fel de fel de oferte care te lasă rece pentru că nu ai timp să le onorezi? Eh, cu noua aplicaţie, crede-mă, nu mai ratezi nimic din ceea ce îţi trezeşte interesul, pentru că... e la doi paşi, e în zona ta.

Acest articol este inscris in concursul “Castiga-ti cadoul de Craciun: un iPhone 5 de la InZonaTa si Florin Grozea!” sponsorizat de site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro.

O seară magică.... în toată zona mea!

2 comentarii:

Marian Madalin spunea...

Un articol foarte frumos. Bravo.

Anonim spunea...

Esti cumva copywriter...? Frumos material!