duminică, 3 februarie 2008

In curind la Prima Tv... O poveste incendiara... "17"


Ole!

Cu giga-bucurie in orazon am citit, in cel mai tare tabloid din Romania, vestea ca Serialul 17, o poveste cu si despre liceeni se va lansa la apa din Martie. Bestial, frate, si-a zis Ursanu cind a vazut http://www.click.ro/Vedete/scene-de-viol-in-filmul-lui-garcea!

O poveste cu lieeni in zilele noastre? Foarte tare! Magistral!
Cine ar mai fi crezut ca dupa "Liceenii" cu Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. in universul scolar se mai pot intampla povesti?
Intr-o Romanie in care copiii sunt mai ancorati in realitatea sociala decit in procesul de invatare, serialul lui Mugur vine sa reaminteasca tuturor de destinele, trecute de ceva vreme in plan secund, ale smecherasilor, fetitelor cu fite si profilor care decoreaza liceul romanesc de azi.
De abia astept sa recuperez intr-o oarecare masura magia anilor de liceu, transpunandu-mi amintirile in povestea de viata a tinerilor din liceul de azi.
Liceeni de azi au incercat cel putin un drog la o petrecere, au cochetat cu zeci de ispite, s-au imbatat ca porcii si au invatat sa copieze folosind internetul. Sunt personaje delicate care, printr-un limbaj colorat specific reusesc sa creeze o lume paralela cu cea a parintilor, cu realitatea de zi cu zi.

Foarte tare!
De abia astept sa ne pierdem cu totul in povestea de pe Prima Tv.
Pun pariu ca imaginatia o sa juiseze cu artificii!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Când exact începe? Sunt curios.

Ursan spunea...

Dupa cum spune Mugur, pe 17 ale lui Martie, senzationalul devine poveste...

Anonim spunea...

Ursane, astept serialul... :)

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant