vineri, 25 ianuarie 2008

Cenzurati tristetea!


Foarte tare, frate!

Astea ar trebui sa fie primele vorbe de la inceputul fiecarei zile. Eh, odata rostite, parca fiecare dimineata devine mult mai faina. Blocajul in trafic devine amuzant daca descoperi o duduie blonda si zambareatza care lucreaza de zor scarpinandu-se in bornau sau vreun batrinel aplecat crunt peste volan pentru a-i face loc cusmei de neam prost sub capota masinii.

Nu-i bai!

Asta-e cea de a doua vorba, pe care ar trebui sa ti-o zici dupa ce dai nas in nas cu politistul care te prinde in intersectie si te prinde cu ITP-ul expirat, rotile desumflate, masina murdara, talonul acasa si par de caine pe bancheta din spate. Eh si pentru ca nu te poate amenda si pentru mucul care iti atirna din nara stinga, de frig , te lasa sa mergi mai departe. Intri in masina si te pufneste risul cind te vezi. Esti mai penibil ca Benny Hill si mai caterinca decit Becali cind se inflameaza in direct.

O seara magica!

Dupa ce ai dfat turul ce control prin povestile de viata din jurul tau, poti fi sigur ca ti-ai facut o colectie de cinste pentru ziua respectiva. O sa ai ce visa la noapte si poti ride in surdina cind te vei intoarce acasa. Inchei seara cu un tur de canale TV si adormi pe "trim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Adormi cu gindul ca taman chestia asta nu mai aveai nevoie sa o auzi si pui cornul in perna visand la Honolulu.

Asta pentru ca acolo statul a cenzurat tristetea si toti oamenii isi ocupa tot timpul cu fericirea.

Niciun comentariu: